CERVICULUS MASSAGEKUSSEN

€ 135,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Dit populaire massage apparaat is in 2010 ontwikkeld door een aantal artsen en fysiotherapeuten in de Verenigde Staten en is geschikt voor massages van vrijwel alle spieren van het lichaam.
Een zestal zachte koppen zorgt voor ontspannende kneedbewegingen aan nek, schouders, boven- en ondergedeelte van de rug. Verder kan de Cerviculus op allerlei plekken van armen en benen worden toegepast, geheel naar persoonlijke behoefte. De spieren kunnen hierbij naar keuze tegelijkertijd warm worden gehouden door middel van een ingebouwd infrarood verwarmingselement.

Er zijn een tweetal massages mogelijk: met de klok mee en de andere kant op. Dit is zo ontwikkeld omdat een ongeschreven wet bij massages zegt dat men altijd met de bloedstroom mee dient te masseren, naar het hart toe. Het apparaat is zeer handzaam en eenvoudig achter het lichaam in iedere bank of stoel te plaatsen. Door meer of minder druk te geven kan men zodoende zelf de intensiteit van de massage bepalen. Regelmatig gebruik van de Cerviculus houdt de spieren soepel en vermindert klachten als RSI, stijfheid, maar ook stress. 

De Cericulus kan worden geleverd in de kleur crème wit met zwart massagevlak.

Met 5 jaar garantie!    

                                                                                                                     
Technische Specificaties:
220 V
Energieverbruik 40 W
Gewicht 3,5 kg.

Winkelwagen
Prijs 135,00
Kleuren Cerviculus *
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Kleuren Cerviculus Wit met zwart
Share |